sales@apglos.eu
(+31) 84-837 81 36

Om u alle belangrijke informatie te geven, geven we u de antwoorden op meest gebruikte vragende voornaamwoorden in de wereld. Als u meer wilt weten of als u niet de informatie kunt vinden, die u zoekt, dan kunt u natuurlijk contact opnemen met ons.

Wie?

De directeuren van Apglos B.V. zijn de heren Raymond Woering en Hanno Kant. Verder bestaat Apglos B.V. uit een groep van 15 gemotiveerde medewerkers verdeeld in de vakgebieden verkoop, helpdesk, development, marketing en administratie.

Wat?

Apglos B.V. is opgericht met één doel. Iedereen van Apglos B.V. is gericht op dat doel:

Maak van landmeten een kinderspel.

Als u wilt helpen om dat doel te bereiken, lees dan hier meer.

Waar?

Apglos B.V. levert haar producten over de hele wereld. We richten ons op Noord-Europa, met name de volgende landen zijn een belangrijk afzetgebied voor ons:

Nederland
België
Groot Brittanië
Luxemburg
Duitsland
Oostenrijk
Zwitserland
Finland
Zweden
Noorwegen

Wanneer?

Ons R&D team is in 2013 begonnen met het schrijven van de software Apglos HST. Dit is een android applicatie dat van landmeten een kinderspel maakt. Nadat Apglos HST gereed was kwam er een groot aantal aanvragen voor onze hardware en software. De wensen van landmeters worden door Apglos vervuld.

Waarom?

Raymond Woering en Hanno Kant hebben sinds 2007 een Nederlands ingenieursbureau Kant Engineering. In de begintijd waren er veel landmeetkundige projecten, maar moesten dit worden uitbesteed aan landmeters. Om kosten te besparen kwam de wens om een eigen landmeetkundig team op te richten. Helaas voldeden de bestaande landmeetkundige hard- en software niet aan de eisen: betaalbaar, makkelijk in gebruik en de uitvoer direct gereed voor de vervolgstappen in het proces. Daarom is er besloten om dit zelf te ontwikkelen en Apglos B.V. op te richten.

Hoe?

Hoe vertelt ons hoe we alles doen. Daarvoor zijn twee dingen belangrijk:

Iedereen verdient aandacht en daarom geven wij deze gewenste aandacht.
Onze software en hardware is ontwikkeld door gebruikers voor gebruikers.

Sluit Menu